WIĘCEJ INFORMACJI
- typ głowni kucharz Gyuto
- długość ostrza 180 mm
- długość całkowita: 324 mm
: - 180 g masy nóż
twardości stal -: 61 ± 1 HRC
- ostrza materiał: 32 warstw damasceńskiej stali oraz rdzeń VG-10 (C-1 15% Cr% Mo% V-1, 0,2% Co, 1,5%)
- ręcznie młotkiem konstrukcja młotkiem
- ochrona srebra, niklu (stop niklu i srebra)
- uchwyt z ośmiokątnej dekoracyjne nitu
- uchwyt materiał: laminowane czerwony Drewno Pakka
- dostarczane w drewnianej kasecie
- Made in Japan
Seria SUPREME to japoński flagowy nóż MCUSTA ZANMAI. Noże konstrukcyjne wbijanych dając podziw dla tradycji japońskich mistrzów rzemiosła sztućców. Wytrzymałe ostrza są wypolerowane do efektu lustra i wyglądają naprawdę wyjątkowo. Materiał stosowany jest folia 33 warstwa z japońskim rdzeń stalowy VG-10 (C-1 15% Cr% Mo% V-1, 0,2% Co, 1,5%), utwardzony do 61 ± 1 HRC. W sposób zwyczajowo przyjęty ze wszystkimi nożami Zanmai, ostrza doskonale szlifowane ręcznie. Ostrze wykończone stylowy auspicjami nowego srebra (stop niklu i srebra). Materiał ten wyróżnia się właściwościami antybakteryjnymi i antykorozyjnymi. Interesujące i praktyczne ośmiokątny uchwyt jest wykonany z drewna klejonego pakka czerwony. Że jest to wyjątkowy nóż podkreśla ozdobny nit, który jest wykonany ze specjalnego materiału używanego do produkcji instrumentów muzycznych.
Na podstawie 0 opinii
ogólnie